Dia Mundial de l’Aigua a Sant Cugat del Vallès.

  • Post published:22 de març de 2021

En motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el passat diumenge, des del voluntariat de la campanya d’aigua d’Enginyeria Sense Fronteres es va anar a penjar cartells a les fonts de la zona del Parc Central de Sant Cugat del Vallès per posar de manifest la falta d’aigua a nivell global.

Des de la Xarxa de Solidaritat de Sant Cugat, l’any passat es va proposar aquesta activitat i la irrupció de la pandèmia COVID19 va obligar a posposar-la fins aquest any.

Així doncs, si durant aquesta setmana us moveu pel municipi podreu trobar diferents cartells que hem anat penjant les diferents entitats relacionades en cooperació i desenvolupament.

A més a més, també durant aquesta setmana, podreu trobar l’exposició l’Aigua Allà i Aquí al vestíbul de l’Ajuntament del municipi.

Va ser un plaer dissenyar aquesta exposició i és un plaer veure que té recorregut per diferents llocs i ubicacions del municipi.

Esperem que aquestes dues accions ajudin a reflexionar que l’acompliment del Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament no només involucra al Sud Global, sinó que també és necessari a casa nostra.