La campanya som aigua triomfa novament a Santa Coloma de Gramenet

  • Post published:8 d'octubre de 2019

El passat dissabte 5 d’octubre l’espectacle Matito i la Gota d’Aigua va animar la carpa d’Obrint Fronteres situada a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

Durant els tres quarts d’hora que va durar l’espectacle, el públic va estar molt atent a les aventures del Matito i va interactuar moltíssim amb l’espectacle de titelles, assessorant al protagonista amb els seus dubtes sobre si vendre la seva olivera o no per tal de que agafin l’aigua del riu per vendre-la.

Tot i que just abans de que comencés la funció hi havia poqueta gent, mica en mica va anant arribant més públic agrupant un total de 85 persones que van poder assabentar-se de les conseqüències de vendre la gestió d’un recurs tant preuat com l’aigua.

Si voleu gaudir de nou d’aquest magnífic espectacle, estigueu atentes a les nostres xarxes socials per venir a la propera actuació!