Matito i la Gota d’Aigua arriba a Santa Coloma de Gramenet

  • Post published:1 d'octubre de 2019

El proper dissabte 5 d’octubre, l’espectacle Matito i la Gota d’Aigua fa parada a les 12.00h a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

Aquest espectacle és el granet que aportem des de la campanya Som Aigua a les Jornades Obrint Fronteres que aquest 2019 es celebren del 4 al 8 d’octubre. Es tracta d’un conjunt d’activitats relacionades amb la cooperació al desenvolupament i emergències a on una gran varietat d’organitzacions presents a Santa Coloma de Gramenet ens posem d’acord per poder-les oferir. Podeu veure el programa complet en aquest enllaç.

L’espectacle de Matito i la Gota d’Aigua es podrà veure a la carpa instal·lada a la Plaça de la Vila i una vegada més, totes aquelles persones que ho desitgin, podran conèixer la història d’en Matito i els seus dilemes per decidir si permet la instal·lació d’una roda d’extracció d’aigua al riu enlloc de la seva olivera.

Per conèixer la seva decisió haureu de venir a Santa Coloma de Gramenet el proper dissabte 5 d’octubre.

Us hi esperem a tota la família!