Som Aigua a Barberà ja compta amb un mural al municipi

  • Post published:17 d'abril de 2019

El passat dissabte 30 de març, en el marc de la campanya de Som Aigua a Barberà del Vallès i també dins de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, es va realitzar una passejada a l’entorn de dipòsit Maria Feliu i una pintada de mural a la façana del dipòsit. L’artista Xavier Valiente va omplir de color la jornada, amb un grafiti que recull el cicle de l’aigua al municipi i la realitat del Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament a nivell Global.

A les diferents passejades que es van succeir durant el dia es va realitzar una ruta circular de 1,6 km sortint del dipòsit Maria Feliu, passant pels aiguamolls, la séquia Monar, el Molí Vermell i la font de Can Gili. Es tracta d’una ruta que recull els principals punts significatius del cicle de l’aigua a Barberà del Vallès, amb una interessant explicació de la mà dels tècnics municipals.

Més d’una vintena de persones van ser presents durant la jornada per a prendre part en la passejada, així com a la tarda, a la pintada del mural, on diverses veïnes i veïns també van acostar-se a l’activitat per poder aportar el seu granet de sorra i veure l’impressionant resultat.