L’espectacle de circ “Els exploradors de l’aigua” arriba als municipis de Catalunya

  • Post published:27 de maig de 2015

En el marc del catàleg d’ofertes d’accions de sensibilització i educació per al desenvolupament i la solidaritat per a municipis de menys de 50.000 habitants de 2015 aprovat per la Diputació de Barcelona, l’espectacle de circ “Els exploradors de l’aigua” arriba als municipis de Sant Quirze del Vallés, Gavà, Sant Adrià del Besòs i Vilafranca del Penedès.

L’espectacle de circ “Els exploradors de l’aigua” es tracta d’un espectacle de circ familiar i al carrer que pretén sensibilitzar sobre la situació de l’aigua al món alhora que reforçar els llaços de solidaritat amb d’altres pobles d’arreu.

Aquest espectacle reflexiona sobre el cicle natural de l’aigua que ha quedat aturat i un equip d’exploradors té la missió d’esbrinar-ne el motiu. El professor Aiguamolls i el doctor Tolls, arqueòlegs experimentats, desplegaran tot el seu enginy i recursos per solucionar el conflicte.

Es tracta d’una creació dedicada a l’aigua com a recurs escàs del planeta de manera amena, artística i sensibilitzadora a través del teatre, l’humor i el circ. En aquest sentit, el seu contingut es troba dirigit tant per a adults com per a nens i nenes.

Si us interessa veure l’espectacle en directe no us perdeu alguna de les següents accions de la companyia a:

  • La Festa del Comerç Just i de la Banca ètica 2015 a Sant Quirze del Vallès, el proper 31 de març, a les 12.30 al parc de les Morisques.
  • La jornada del Medi Ambient i la Festa del Comerç Just, el 14 de juny de 2015 a les 18h a la Plaça de la Vila de Sant Adrià del Besòs.
  • L’espectacle de circ a Gavà, el 27 de juny a les 18h a la Plaça Jaume Balmes.
  • L’espectacle de circ a Vilafranca del Penedès, el 20 de juliol a les 18.30h a l’espai exterior de les piscines municipals, en el marc de la campanya H2O.

A més a més, l’espectacle torna de nou a El Prat de Llobregat, aquest cop en el marc de la Fira de la Solidaritat

Si voleu un avenç de l’espectacle podeu veure el següent Vídeo.

si teniu l’oportunitat, no us perdeu una de les seves actuacions!