Accions al carrer de la campanya Som Aigua a Vilafranca

  • Post published:20 d'abril de 2015

El proper dissabte 25 d’abril en el marc de la campanya Som Aigua a Vilafranca del Penedès tindrà lloc, a partir de les 12h, a la Plaça del Penedès, l’espectacle de circ “Els exploradors de l’aigua”, en el que dos aventurers -el professor Aiguamolls i el doctor Tolls- i arqueòlegs experimentats arriben a una terra desconeguda i intentaran descobrir i solucionar el conflicte que hi ha present amb l’aigua.

Es tracta d’un espectacle de circ familiar i al carrer que pretén sensibilitzar sobre la situació de l’aigua al món de manera amena, artística i sensibilitzadora a través del teatre, l’humor i el circ.

A més a més, a la plaça s’hi trobarà l’exposició itinerant i inflable “L’aigua un dret i no una mercaderia” produïda per Enginyeria Sense Fronteres, on es mostra, a través de diferents pantalles i amb petits documentals cadascuna de les múltiples realitats que viuen els països empobrits a causa de la Crisi Mundial de l’Aigua i reflexiona sobre la manca d’accés a l’aigua potable i al sanejament.

Paral·lelament, es realitzarà una pintura mural participativa a la paret de l’edifici del CAP Vilafranca amb la participació de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca i que romandrà fins la finalització de la campanya com a recordatori de les diferents accions desenvolupades al municipi.

Igualment us recordem que la exposició “L’aigua, Allà i Aquí” romandrà al centre L’Escorxador fins a finals de maig, en horari de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h de dilluns a divendres, per si encara no l’heu vist!

Us animem a participar en les activitats emmarcades en la campanya durant aquests mesos !