El proper diumenge 22 de febrer serem a Sant Cugat del Vallès

  • Post published:11 de febrer de 2015

El proper diumenge 22 de febrer la campanya Som Aigua arriba a Sant Cugat del Vallès per donar a conèixer i conscienciar sobre la situació de l’aigua aquí i arreu.

A partir de les 10h al Parc de la Ponllancreda podeu assistir i/o participar activament en la pintada de mural col·laborativa i en la exposició itinerant que et farà reflexionar sobre la Crisis Mundial de l’aigua i els seus impactes, i on a més podreu conèixer, de primera mà, el projecte que l’Ajuntament de Sant Cugat porta a terme a la ciutat boliviana de Tarija.

Posteriorment, a les 12.30h, tindrà lloc l’espectacle de circ “Els exploradors de l’aigua”, en el que dos aventurers (un clown i un equilibrista) arriben a una terra desconeguda i intentaran descobrir i solucionar el conflicte que hi ha present amb l’aigua. Les activitats compten amb el suport de l’AMB i de l’ajuntament de Sant Cugat.

No deixis passar l’oportunitat de conèixer de primera mà els llaços que ens uneixen amb l’aigua. T’esperem el proper diumenge a partir de les 10h al Parc de la Pollancreda!