El proper 2 de febrer a Sant Boi de Llobregat, xocolatada popular ecològica i de comerç just i pintada col·lectiva dins els actes de la campanya “Som Aigua”.

  • Post published:26 de gener de 2014

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Enginyeria sense Fronteres i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat han organitzat la campanya de sensibilització “Som Aigua” per facilitar la reflexió col·lectiva sobre el dret a l’accés universal i en correctes condicions de sanejament a aquest recurs natural bàsic, i sobre la necessitat d’enfocar-hi les polítiques públiques de cooperació internacional.

Entre les activiats de la campanya, per al matí del diumenge 2 de febrer, Dia Mundial de les Zones Humides, estan previstes una xocolatada popularecològica i de comerç just, una visita teatralitzada a les Termes Romanes(per donar a conèixer el model de gestió de l’aigua dels nostres avantpassats), la visita dels altres tres murals i l’esmentada pintada col·lectiva. També es presentarà el vídeo “Memòria líquida”, amb testimonis de persones grans de la ciutat que han viscut experiències de manca d’accés a l’aigua. Les actiivitats tindran lloc entre les 10 i les 14 hores.

Lloc de trobada: Av. Maria Girona (davant les Termes Romanes), Sant Boi de Llobregat