L’espectacle Be Water arriba a Santa Coloma de Gramenet!

  • Post published:1 de març de 2023

El passat dilluns 27 de febrer vam tenir l’oportunitat de gaudir de l’espectacle “Be Water” a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet, un espectacle per a tota la família on posem en relleu la problemàtica de la mercantilització de l’aigua!

L’espectacle de teatre Be Water és una paròdia televisiva que posa en relleu la problemàtica de la mercantilització de l’aigua. Per a tractar la temàtica vam “assistir” al concurs anual organitzat per l’Aliança Constitucional de l’Aigua Catalana (A.C.A.C.) i vam “viatjar” a un futur distòpic en què l’aigua és la moneda de canvi.

L’espectacle Be Water és una producció d’Enginyeria Sense Fronteres creat per Laura Guiteras i que compta amb la direcció de l’Àlex Mañas i les actrius Lali Feliu i Laura Guiteras.