Desconfinem Matito i la Gota d’Aigua!

  • Post published:3 de juliol de 2020

Després d’aquest període de confinament, en que les activitats de sensibilització presencials han estat aturades, tornem a sortir al carrer per mostrar a tothom la necessitat d’acomplir el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament arreu.

En aquesta ocasió, us convidem a gaudir d’una actuació de Matito i la Gota d’Aigua a Òrrius.

L’actuació tindrà lloc  el proper dilluns 6 de juliol a les 18.00h a la plaça de l’església d’Òrrius, en el marc del cicle Literaturitza’t a la fresca.

El proper dilluns, doncs, en Matito us explicarà en quin estat es troba el riu a on viu i les negociacions amb un empresari que vol instal·lar una roda per extreure l’aigua del riu i vendre-la. Quina decisió creieu que prendrà en Matito sobre aquest aspecte?

Descobriu-ho el 6 de juliol a Òrrius i presteu atenció a noves actuacions desconfinades!