Matito i la gota d’aigua a Sant Adrià de Besòs

  • Post published:12 de març de 2019

Aquest dissabte 9 de març l’espectacle de carrer Matito i la gota d’aigua va fer una parada a Sant Adrià de Besòs.

Dins del marc de les XXII Jornades Solidàries, dedicades a la dona refugiada i els drets humans, aquest any es van portar a terme sota el lema Defensem els drets de les persones refugiades i el dreta a l’aigua!

Així doncs, un cop va acabar la presentació dels tallers que s’han realitzat a diferents centres educatius del municipi dins del la 3ª edició del programa metropolità Tenim drets, Teixim llibertats, unes 55 persones van ocupar les cadires i unes 30 més van començar a veure l’espectacle de peu.

A mida que anava avançant l’actuació i en Matito explicava la seva relació amb la olivera i el senyor bitllet la gent que passava pel carrer s’anava parant a escolta aquesta magnífica història que parla sobre el dret humà a l’aigua i la seva mercantilització. Al final de l’actuació, entre les persones que van començar assegudes, les que estaven dretes i les que passaven per la Plaça del Mercat i es van quedar a veure l’espectacle, vam poder comptar unes 100 persones.

Ah! que no sabeu com acaba l’espectacle? Doncs no us perdeu alguna de la següent actuació de Matito i la gota d’aigua!!

Estigueu atentes a les nostres xarxes socials i us esperem a la propera!