Exposició: “L’aigua: allà i aquí”

En el marc de la Campanya de sensibilització Som Aigua, l’exposició informa sobre el dret a l’aigua i la cooperació al desenvolupament.

Després del tret de sortida de la campanya SomAigua el passat 26 de març amb la presentació del vídeo Memòria Líquida, es presenta l’exposició L’aigua, allà i aquí. L’exposició que combina textos i imatges sobre la situació de l’aigua aquí i allà i pretén sensibilitzar sobre la situació mundial de l’aigua, posar en valor el paper municipal en la prestació de serveis bàsics en l’àmbit local i internacional i donar a conèixer els projectes de cooperació municipal de l’Ajuntament de Vilafranca a les comunitats de Kwakwil i Wawabar (Nicaragua).

Fons: Vilafranca.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *