Presentació de la exposició “L’aigua, allà i aquí”

  • Post published:7 d'abril de 2015

Després del tret de sortida de la campanya SomAigua a Vilafranca del Penedès, el passat 26 de març a la sala d’actes de l’Escorxador on es va presentar el vídeo Memòria Líquida, la campanya segueix amb la presentació de la exposició “L’aigua, allà i aquí”. Una exposició que combina textos i imatges sobre la situació de l’aigua aquí i allà i amb la que es pretén sensibilitzar sobre la situació mundial de l’aigua, posar en valor el paper municipal en la prestació de serveis bàsics en l’àmbit local i internacional i donar a conèixer els projectes de cooperació municipal de l’Ajuntament de Vilafranca a les comunitats de Kwakwil i Wawabar (Nicaragua).

us esperem a la presentació de la exposició que tindrà lloc el proper 21 d’abril a les 19.00 h a la sala d’Actes de l’Escorxador