Som aigua, a Vilafranca del Penedès

  • Post published:26 de març de 2015

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa diverses activitats de sensibilització relacionades amb l’aigua, en el marc de la campanya ‘Som aigua’.

Es tracta d’una campanya del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en col·laboració amb l’ONG Enginyeria Sense Fronteres i els ajuntaments que formen part del Grup Aigua, entre els quals es troba Vilafranca del Penedès.  L’objectiu de l’ajuntament és informar i sensibilitzar la població sobre la importància de l’aigua, a seva consideració com a Dret Humà,  la gestió, la necessitat d’un ús racional i responsable i la magnitud de les accions de la cooperació internacional en aquest àmbit.

La campanya a Vilafranca del Penedès s’inicia a finals de març coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el dia 22. Així, el 26 de març es farà el primer acte amb la presentació del vídeo ‘Memòria Líquida a Vilafranca’, un document audiovisual que recull el testimoni de diferents persones que recorden l’accés a l’aigua a la seva infància o joventut.

Fons: Diba.cat