El circ i les acrobàcies ens recorden la importància de l’aigua

  • Post published:18 de juny de 2014

Dos exploradors arriben a una terra nova amb la missió de descobrir i resoldre el conflicte de l’aigua que hi ha obert. A mesura que investiguen, els exploradors comencen a veure les implicacions que té l’aigua per a la nostra vida, així com la necessitat de cooperar entre tots nosaltres per tal que tothom en tingui l’accés garantit.

Sota aquest argument es va desenvolupar l’espectacle de circ “Els exploradors de l’aigua” el passat 14 de juny a El Prat de Llobregat, coincidint amb la Festa de la Solidaritat. L’espectacle, dut a terme per la companyia Claret Clown i Pessic de Circ i produït per Enginyeria Sense Fronteres (amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona), va aplegar a unes 200 persones de totes les edats.

Circ el Prat 1

Juntament amb la participació del públic, els exploradors indagaren sobre diferents aspectes lligats a l’aigua, com són la lògica mercantil vs la cooperació al desenvolupament, l’ús racional o l’aigua embotellada.

Circ el Prat 3